Доставка и плащане

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, считано от 01.01.2020г. безплатната доставка извън рамките на гр. София ще важи при поръчка над 80лв.

Доставката се извършва чрез следните методи:

  1. Доставка в гр. София от куриер на Prahove.com
В този случай доставката се извършва от наш куриер до посочения от Вас адрес за доставка. Цена на доставката - 3 лв. ( при поръчка над 50 лв. БЕЗПЛАТНА )

  2. Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма "Спиди"
В този случай ние изпращаме избраните от Вас стоки директно до посочения от Вас адрес/офис с куриерска фирма "Спиди". Цена на доставката - 6 лв. ( при поръчка над 80 лв. БЕЗПЛАТНА )

Забележка: Фиксиран час и всяка допълнителна услуга се заплаща от клиента, според тарифата на куриера.

  3. Доставка в цялата страна чрез куриерска фирма "ЕКОНТ Експрес"
В този случай ние изпращаме избраните от Вас стоки директно до посочения от Вас офис с куриерска фирма "ЕКОНТ Експрес". Разходите за доставката и обработка на наложен платеж са за сметка на получателя на стоката, освен ако изрично не е договорено друго. (Системата изчислява цената на доставката, в стъпка 4: "Метод на доставка" от вашата поръчка ). При поръчка над 80 лв. БЕЗПЛАТНА

Моля обърнете внимание, че успешната доставка зависи в голяма степен от точността на данните за контакт с Вас (имена, адрес, телефон) и Prahove.com не може да носи отговорност при проблем с доставката поради недостатъчно или неверни данни за контакт с клиента.

ВАЖНО: ПОРЪЧКИ РЕГИСТРИРАНИ СЛЕД 15:00 ч СЕ ОБРАБОТВАТ И ИЗПРАЩАТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН. ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД ПРЕГЛЕД  НА ПОРЪЧКАТА, ОБАЖДАНЕ ОТ НАШ СЛУЖИТЕЛ ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ!
ДОСТАВКАТА  СЕ ИЗВЪРШВА  В РАМКИТЕ НА 3(три) РАБОТНИ ДНИ.

  Плащане в брой при доставка на адрес
    (За момента съществува само този метод за заплащане на поръчаните от Вас стоки)

Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката.

Връщане на стоки

Всеки потребител, направил покупка в Prahove.com, има право да върне поръчаните от него стоки в период от 7 (седем) дни от датата на получаването им в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите.

Разходите, свързани с връщането на стоките са за сметка на потребителя. В случай, че желаете да върнете закупени от Prahove.com стоки се свържете за допълнителна информация с нас.